Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

На чому не можна економити, купуючи нову кухню

Зазвичай гарнітур кухні підбирають таким, щоб його не довелося міняти в найближчі 10-15 років. Тому нерозумна економія в даному випадку може обернутися неприємностями.

кухні кухні кухні

 

Найважливіше вимога до кухонного гарнітуру - він повинен бути довговічним, функціональним і красивим. Це головна причина, по якій типові моделі кухонь не користуються масовим попитом. Адже вони в більшості випадків не вписуються в габарити і інтер'єрні особливості конкретного приміщення.

Щоб вибір виявився вдалим, а індивідуальний проект кухні задовольнив всі Ваші запити, враховуйте, на чому економити категорично не потрібно.

 

Вирівнювання підлоги

 

Здавалося б, масивні меблі приховають всі незначні нерівності підлоги, але це груба помилка. На новій, ідеально рівній стяжці для кухні економити категорично не можна, тому що шафи неможливо буде встановити і підігнати ідеально рівно, не кажучи вже про те, що на кривій підлозі буде вельми проблематично покласти плитку.

Не скупіться, обов'язково зробіть стяжку і особисто перевірте її якість рівною дошкою або правилом. Інакше, крім нестиковок між шафами і передчасного зносу фурнітури, Вас чекає ще й такий сюрприз на нерівній підлозі, як видимі чорні щілини між підлогою і дном гарнітура, з перепадами по висоті до 1 сантиметра (відмінний притулок для павуків і тарганів, між іншим).

 

Фурнітура

 

При виборі дизайну кухні обов'язково сконцентруйте увагу на напрямних, петлях, амортизаторах, доводчиках плавного ходу. Ці елементи кріплення вибирати потрібно найвищої якості, тому що від них залежить зручність користування кухнею і її довговічність. Щоб всі ваші шухляди, дверцята, підйомні механізми шаф працювали бездоганно, не намагайтеся заощадити на фурнітурі. Вона повинна бути в ідеалі металевою, щоб прослужити довгі роки, і щоб Ваші шафки завжди щільно закривалися, а ящики без скрипу виїжджали і рухалися.

 

Стільниця

 

Це найбільш помітний елемент кухні, і в той же час - найбільш схильний до навантажень. Більшість радять зупинитися на ДСП з ламінуванням, тому що цей варіант оптимальний по співвідношенню "ціна-якість". Але даний матеріал на кухні буде потрібно додатково захищати від високої температури і води. Особливо ретельної обробки потребуватимуть:

  • стики між стільницею і раковиною;
  • місця, куди будуть ставитися гарячі предмети;
  • зона для мокрого посуду.

 

Найбільш підходящим варіантом матеріалу для стільниці є камінь, натуральний або штучний. Доглядати за ним дуже просто, а виглядає він досить презентабельно, тому не економте на цьому.

 

Якість матеріалів

 

Не полінуйтеся, вимагайте показати сертифікати безпеки та якості на всі матеріали, з яких буде виготовлений кухонний гарнітур за індивідуальним проектом. Кожен продавець зобов'язаний надати такі документи на вимогу.

Згадуйте про це кожного разу, коли Вам будуть пропонувати якийсь більш дешевий матеріал для економії. У сертифікатах шукайте тільки одну позначку: Е1, яка вказує на екологічну безпеку. Якщо Ви бачите індекс Е2 або вище, відмовляйтеся від використання такого матеріалу в кухонному гарнітурі, адже це зона, де готується їжа.

Якщо Вам потрібна гарна і добротна кухня, купити її можна в нашому інтернет-магазині.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: